Πολιτική Επιστροφών

Αν  δεν είσαστε ικανοποιημένοι, με την παραγγελία που παραλάβατε, όσον αφορά την ορθότητα και μόνο της εκτέλεσης , τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες, και να αντικατασταθούν από τα σωστά. Παρακαλούμε ακολουθείστε τις κάτωθι οδηγίες για την διαδικασία επιστροφής προιόντων:

Επικοινωνήστε μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected] μέσα σε επτά εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας  για να λάβετε τον ειδικό κωδικό & φόρμα επιστροφής (Returns Merchandise Authorization). Παρακαλούμε όπως αναφέρετε όλα τα παρακάτω στοιχεία:

 1. Ονοματεπώνυμο
 2. E-mail
 3. Τηλέφωνο
 4. Κωδικός Παραγγελίας
 5. Ημερομηνία Παραγγελίας
 6. Ονομα Προιόντος: Κωδικός Προιόντος
 7. Ποσότητα
 8. Αιτία που επιθυμείτε την επιστροφή (Λάθος στην εκτέλεση της παραγγελίας – Ελαττωματικό Προιόν)
 9. Το προιόν έχει ανοιχθεί ή όχι
 10. Περαιτέρω παρατηρήσεις

Οι επιστροφές πρέπει να γίνονται μέσω ACS, όπως θα αναφέρεται και στο απαντητικό e-mail που θα λάβετε. Eπικοινωνήστε με το τοπικό υποκατάστημα της ACS για να κανονίσετε την άμεση παραλαβή των προιόντων σας.

Επιστροφή χρημάτων  γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που η εταιρεία μας δεν έχει να αποστείλει το σωστό προιόν. Όλα τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου προιόντος επιβαρύνουν το πελάτη.

Τα προιόντα πρέπει να επιστραφούν μέσα σε επτά εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του ειδικού κωδικού & φόρμας  επιστροφής (Returns Merchandise Authorization).

ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ :

 1. Να μην είναι χρησιμοποιημένα ή αλλοιωμένα με οποιοδήποτε τρόπο.
 2. Να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στη οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προιόντος και όλων των συνοδευτικών εξαρτημάτων εάν υπάρχουν (καρτελάκια εταιρείας, φυλλάδια ενημερωτικά κλπ).
 3. Να φροντίσετε η συσκευασία της επιστροφής του προιόντος να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να  αποφευχθούν οι οποιεσδήποτε φθορές τυχόν προκύψουν κατά την μεταφορά τους.
 4. Η επιστροφή του προιόντος να συνοδεύεται οπωσδήποτε από το ειδικό έντυπο επιστροφής το οποίο θα έχετε λάβει μέσω e-mail από εμάς.